طرز تهیه کراکت بادمجان
یک کراکت خوشمزه و بسیار آسان با موادی بسیار کم[...]
مواد لازم برای تهیه کراکت بادمجان:
بادمجان متوسط خرد شده | 2 عدد | 180 کالری |
پنیر چدار خرد شده | 1 پیمانه | 455 کالری |
خرده نان | 1 پیمانه | 350 کالری |
تخم مرغ | 2 عدد | 140 کالری |
جعفری خشک | 2 قاشق غذاخوری | 0 کالری |
پیاز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری | 10 کالری |
سیر خرد شده | 1 حبه | 3 کالری |
روغن نباتی | 1 پیمانه | 900 کالری |
نمک | 1 قاشق چایخوری | 0 کالری |
فلفل سیاه | 1/2 قاشق چایخوری | 0 کالری |
- آماده سازی: 15 دقیقه
- پخت: 20 دقیقه
- سرجمع: 35 دقیقه
طرز تهیه کراکت بادمجان:
-
برای تهیه کراکت بادمجان، ابتدا بادمجان را در یک ظرف مخصوص مایکروویو به مدت 3 دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا کاملا نرم شود، اگر نرم نشد، 2 دقیقه دیگر نیز حرارت دهید تا کاملا نرم شود و سپس آن را در مخلوط کن بریزید و خوب له کنید.
پنیر، خرده نان، تخم مرغ، جعفری، پیاز، سیر و نمک را با بادمجان له شده مخلوط نمایید و خوب به هم بزنید.
در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، مخلوط بادمجان را با قاشق برداشته و درون روغن به صورت دایره ای یا هر شکلی که تمایل دارید بریزید تا سرخ شود.
زمانیکه یکطرف آن سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود و به رنگ طلایی قهوه ای درآید (حدود 5 دقیقه در هر طرف).
-
هر یک از کراکت ها را از داخل روغن بردارید و در ظرف مناسبی بچینید.
هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...